Laat je inspireren door Bantoes Afrika reizen.

Oeganda off the beaten track

14-daagse rondreis Oeganda

Oeganda, het land waar de natuurparken naadloos in elkaar overlopen en waar bergen en meren elkaar in harmonie afwisselen. 

In deze rondreis beleef je diverse aspecten van Oeganda en bezoek je ook de minder begane paden in het Oosten zoals de traditionele Karamoja regio en Kidepo National Park.

Vertel me meer
Een verrassende ontdekking

14-daagse rondreis Malawi

Malawi, verscholen tussen toeristische trekpleisters als Tanzania en Mozambique, is een verborgen parel met prachtige wildparken en het grootse Lake Malawi.

In deze avontuurlijke rondreis maak je kennis met de Big 5 in ongerepte natuurparken, snorkel je tussen kleurrijke vissen in Lake Malawi en wandel je door de majestueuze Mulanje bergen. Maar de gastvrijheid van de lokale bevolking vormen de rode draad van jouw Malawi reis!

Vertel me meer
Een ontdekking langs het water

9-daagse rondreis Senegal

Een veelzijdige rondreis die je de mooiste plekken van Senegal laat zien. Van een 2-daagse kajaktocht in de Sine Saloum delta tot de gruwelijke slavernijgeschiedenis in Ile de Gorée  en van een overnachting in een authentiek tentenkamp in de woestijn tot het gezellige Saint-Louis.

Deze reis in Senegal heeft voor elk wat wils in petto.

Vertel me meer