Laat je inspireren door Bantoes Afrika reizen.

Een verrassende ontdekking

14-daagse rondreis Malawi

Malawi, verscholen tussen toeristische trekpleisters als Tanzania en Mozambique, is een verborgen parel met prachtige wildparken en het grootse Lake Malawi. In deze avontuurlijke rondreis maak je kennis met de Big 5 in ongerepte natuurparken, snorkel je tussen kleurrijke vissen in Lake Malawi en wandel je door de majestueuze Mulanje bergen. Maar de gastvrijheid van de lokale bevolking vormen de rode draad van jouw Malawi reis!

Vertel me meer
Een ontdekking van Benin in al zijn diversiteit

13-daagse rondreis Benin

Een reis die je door Benin brengt van zuid naar noord en je laat kennismaken met de gevarieerde landschappen van het land. Maar bovenal de rijke tradities en culturen van de Beninese bevolking maken deze rondreis in Benin uniek. In het noorden maak je kennis met de tata architectuur van de Somba bevolking. In het zuiden leer je alles over het leven op het water bij Lac Ahémé en het paradijselijke Avlo. Dit is Benin in al zijn diversiteit!

Vertel me meer
Een avontuurlijke en gevarieerde rondreis

10-daagse rondreis Ghana

Deze reis neemt je mee naar de mooiste plekken van Ghana. Start de tour met het levendige Accra en het historische Jamestown. Reis verder naar de ongerepte Volta regio. Beklim de hoogste berg van Ghana en ontdek sprookjesachtige watervallen. Rond Lake Bosomtwe maak je kennis met de  cacaoplantages en in Kumasi leer je meer over het Ashanti Rijk. Sluit de reis naar Ghana af met een bezoek aan Cape Coast waar je meer te weten komt over de vreselijke slavernijgeschiedenis.

Vertel me meer
Oeganda off the beaten track

14-daagse rondreis Oeganda

Oeganda, het land waar de natuurparken naadloos in elkaar overlopen en waar bergen en meren elkaar in harmonie afwisselen. In deze rondreis beleef je diverse aspecten van Oeganda en bezoek je ook de minder begane paden in het Oosten zoals de traditionele Karamoja regio en Kidepo National Park.

Vertel me meer
Een ontdekking langs het water

9-daagse rondreis Senegal

Een veelzijdige rondreis die je de mooiste plekken van Senegal laat zien. Van een 2-daagse kajaktocht in de Sine Saloum delta tot de gruwelijke slavernijgeschiedenis in Ile de Gorée en van een overnachting in een authentiek tentenkamp in de woestijn tot het gezellige Saint-Louis. Deze reis in Senegal heeft voor elk wat wils in petto.

Vertel me meer